Bewust leven en maximaal genieten; daarbij hoort een gezonde levensstijl en uitgebalanceerde voeding. In aanvulling hierop zijn er producten van Orthica, die op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten zijn ontwikkeld. Orthica is van Nederlandse bodem en biedt al meer dan 35 jaar kennis, educatie en voedingssupplementen die optimaal gedoseerd zijn voor elke levensfase en leefstijl.
Het Nederlandse merk AOV wordt al meer dan 3 decennia door therapeuten aanbevolen. 80% van de voedingssupplementen van AOV heeft een plantaardige capsule, waardoor er zo min mogelijk hulpstoffen nodig zijn. Verder zijn ze vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn ze verpakt in rPet verpakkingen, gemaakt van gerecycled materiaal en 100% recyclebaar. Kies voor puur, kies AOV.
Het Duitse merk Wobenzym heeft een lange geschiedenis in enzympreparaten en wordt wereldwijd al meer dan 50 jaar door miljoenen mensen gebruikt die fysiek fit willen blijven.
De collageenproductie van ons lichaam kan vertragen naarmate we ouder worden, terwijl onze behoefte aan collageen juist groter wordt. Door dagelijks collageen aan je voeding toe te voegen kun je je collageen helpen op peil te houden. Vital Proteins is het #1 collageenmerk in Amerika en biedt diverse collageenproducten in verschillende vormen, smaken en toepassingen.
We houden van goed eten. Of we nu een vitamine of een probiotica maken, we beginnen altijd met echt voedsel. We besteden veel zorg en aandacht aan de ingrediënten die in onze producten worden verwerkt. De drie leidende principes van Garden of Life bestaan uit: ‘de kracht van voedsel’, ‘traceerbaarheid’ en ‘Schoon is gezond’ (bv. vegan, organic). We stellen jouw gezondheid voorop.
MINAMI is het merk voor duurzame, hooggeconcentreerde omega 3-supplementen voor het hele gezin. Omega 3-vetzuren zijn de ideale partner voor jouw gezondheid. Minami perfectioneert zich voortdurend in het samenstellen van de zuiverste Omega 3-vetzuren, want hoe hoger de kwaliteit, hoe beter voor jouw gezondheid. Duurzaamheid krijgt hierbij ook prioriteit, voor jouw welzijn en dat van onze planeet.
Optifibre, een assortiment van plantaardige dieetvoeding die het darmevenwicht verbetert.

OptiFibre® is een 100% plantaardige dieetvoeding voor het ondersteunen van de nutritionele behoeften van patiënten met constipatie problemen. Het is een voedingssupplement met een klinisch bewezen dubbele doeltreffendheid dat de darmpassage ondersteunt en ook het evenwicht van de darmflora bevordert. Dit supplement heeft een progressieve werking die de tolerantie bevordert. OptiFibre® wordt gebruikt onder medisch toezicht en is verkrijgbaar onder de vorm van een smaak- en geurloos poeder dat u gemakkelijk onder uw dagelijkse voeding of drank kunt mengen.

OptiFibre® Flora is een unieke combinatie van een plantaardige vezel en levende darmbacteriën, die diarreesymptomen kan verminderen en het evenwicht van de darmflora kan verbeteren.Het bevat slechts 2 ingrediënten: PHGG en Lactobacillus rhamnosus GG. OptiFibre® Flora is een poeder met een neutrale smaak dat gemakkelijk wordt geïntegreerd in de dagelijkse voeding of dranken, omdat het de smaak, geur en textuur van de eindbereiding niet verandert.